Kyndelmisse er værd at fejre, forbi vi så er halvvejs fremme ved forårsjævndøgn! Har tænkt på, at der snart skulle drives grene fra haven, men jeg blev enig med mig selv om, at plukningen af de første grene godt måtte være lidt rituel - så derfor blev det idag, så grenene kunne nå at blive overbruset og akklimatisere sig lidt til i morgen.
Med en forkærlighed for madtraditioner af alskens slags har jeg tænkt mig at lave Galettes au Fromage - lavet på boghvedemel - og med reven ost. Og så skal vi drikke cidre brut til
Glædelig kyndelmisse :-)
SvarSletHvor dejligt at tænke på, at vi nu er halvvejs igennem...er tidligt oppe hernede og glæder mig til dagens dont foran tastaturet.
Knus
Vi havde en rigtig fin kyndelmisse med en masse lys; men galetterne var mest til skræk og advarsel!
SvarSletFine franske ordsprog siger:
A la Chandeleur, l'hiver se meurt ou prend vigueur
eller
Soleil de la Chandeleur annonce printemps, fleur et bonheur (og solen sendte da lige et glimt igår)
Knus