Jeg har et par klassikere, som jeg dårligt kan undvære - én af dem er franske ærter
Til 2 personer skal man bruge 1/2 kg ærter, som bælges (og hvis man spiser halvdelen under bælgningen skal man købe dobbelt portion :-). De SMÅsnurrer i lidt vand med salt og en klat smør i 7-8 min. sammen med et ret finthakket løg (skalotte- eller rødløg passer min smag bedst). Lige inden servering vendes et par håndfulde tykke, sprøde salatblade i; de skal "falde sammen" under omrøring.
Det er SÅ meget SOMMER! Vi spiste lidt nye kartofler og lidt svinemørbrad til.
Vinvalget: Ærter har det godt med Pinot Gris - gerne en lidt fyldig af slagsen fra Alsace.
Det havde jeg ikke lige, så det blev til en Riesling - og det skal ikke være en alt for benet én af slagsen!
Hej Jonna.
SvarSletDet ser lækkert ud. Det skal prøves når ærterne er klar.
Med venlig hilsen
Orla