æn mad smager ikke nødvendigvis bedre. Til gengæld kan lidt blomster pynte på en småkedelig salat!
Der er stadig smukke blå Hjulkroner. Smagen er lidt agurkeagtig, men de pynter mere end de smager. Delikat farvespil med grøn salat og bønner eller honningmelon. Agurk er selvfølgelig også godt.
Dressigen kan være den aktuelle yndlingsolie (min egen er STADIG let frisk olivenolie), lidt citron, lidt flydendede honning, salt og peber. Dyppelsen til bønnesalaten blev smagssat med lidt grov sennep og serveret til svinemørbrad.
Vinvalget: En frisk hvidvin uden fad, gerne en ikke for tung sauvignon blanc, men en frisk spansk eller italiensk er også fin.
Melonsalat havde et skud honningtrukne tyrkiske nødder og var en rar frokost. Ville også have været godt med skinke, laks eller lignende røget, som har det godt med honningmelonens saftighed.
Vinvalget (hvis jeg havde skullet drikke vin til frokosten) - uden røget kød/fisk en superlet ung hvid eller rosé. Med røget kød/fisk en chardonnay med en SMULE fadlagring - oversøisk tror jeg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar